Yapı Teklif Verileri

 

 
 

Kolay Erişim

 
 
destek@bedavahizmet.com adresini MSN Messenger listenize eklemek için tıklayınız
 

Duyurular

 

YapıTeklif.com dan büyük KAMPANYA!!!...
İş ve talep sahiplerinin iletişim bilgilerine anında erişim fırsatı
ALTIN ÜYELİK...
Yıllık 50 TL
Üstelik Garanti Bankası kredi kartlarına 5 Taksit fırsatıyla
Detaylı bilgi için tıklayın...



İnsan Kaynakları servisimiz hizmetinizde... İnşaat sektörüne yönelik iş ilanları ve özgeçmiş (CV) bankası için tıklayınız.

Firma - Ürün - Hizmet tanıtım sayfalarımız hizmetinizde... Bilgi için tıklayınız.

Değerli yazarlardan inşaat sektörüyle ilgili makaleleri yayınladığımız makaleler bölümümüz yayına girmiştir.

 
 

TEKLİF VERMEK İÇİN

 

 BİZİMLE ÇALIŞMAK İŞ/MALZEME TALEPLERİNE TEKLİF VERMEK İSTEYEN

Kaba ve ince inşaat işlerinde görev almak üzere taşeron firma ve ustalar, yapı malzemecileri, müteahhit, serbest çalışan iç mimar, mühendis, mimar, proje veya çizimle uğraşanlar; sistemimize BEDAVA üye olmak için tıklayınız.

 
 

LINK Değişim Programı

 
ArteYapi.com
İnşaat projeleri ve müteahhitlik hizmetleri

YapiBox.com
YKS, Kapı otomasyon, alüminyum korkuluk, paslanmaz çelik korkuluk ve küpeşte, pvc doğrama sistemleri

TatilUcakOtel.com
Tatil, otel, tatil bölgeleri, gezilecek yerler

TEST 3 - İnşaat Mühendisliği

1) Deniz suyu etkisinde kalan kısımlarda minumum dozaj ne olmalıdır? (Deniz suyunun kimyasal etkilerine dayanıklı çimento kullanılarak)
a)200   b)250   c)300   d)350   e)400

 
2) Hava sıcaklığı en az kaç dereceye düşünceye kadar hiçbir tedbir alınmadan beton dökülebilir?
a)+3   b)0   c)-3   d)+2   e)+5

 
3) Normal koşullarda beton kürü kaç gün yapılmalıdır?
a)3   b)5   c)7   d)14   e)21

 
4) 400 dozajlı betonun minumum küp direnci ne kadardır?
a)225   b)160   c)120   d)300   e)350

 
5) 300 ve altındaki dozajlardaki betonlarda maksimum slamp kaç cm olmalıdır?
a)10   b)5   c)3   d)12.5   e)7.5

 
6) 300 ve üzerindeki dozajlardaki betonlarda maksimum slamp kaç cm olmalıdır?
a)10   b)15   c)7.5   d)20   e)12.5

 
7) Delikli tuğlalar ağırlıklarının maksimum yüzde kaçından fazla su emmelidir?
a)20   b)10   c)25   d)12.5   e)15

 
8) Kalıp yüzünde kullanılacak tahtaların minumum kalınlığı kaç cm olmalıdır?
a)5   b)3   c)2.5   d)2   e)2.5

 
9) Demirin özgül ağırlığı ne kadardır? (gr/cm3)
a)2.4   b)7.4   c)8   d)4.5   e)7.85

 
10) Müteahhitlik karneleri kaç grupta toplanmıtır?
a)3   b)5   c)4   d)7   e)6
 

 
Tüm sorular TS 500'den yararlanılarak oluşturulmuştur
Cevaplar sayfanın en altındadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-c 2-a 3-c 4-a 5-e 6-b 7-e 8-d 9-e 10-e

Bu sayfa 5117 defa okunmuştur.

SAYFA BAŞINA DÖN                                FAYDALI BİLGİLER SAYFASINA DÖN