Yapı Teklif Verileri

 

 
 

Kolay Erişim

 
 
destek@bedavahizmet.com adresini MSN Messenger listenize eklemek için tıklayınız
 

Duyurular

 

YapıTeklif.com dan büyük KAMPANYA!!!...
İş ve talep sahiplerinin iletişim bilgilerine anında erişim fırsatı
ALTIN ÜYELİK...
Yıllık 50 TL
Üstelik Garanti Bankası kredi kartlarına 5 Taksit fırsatıyla
Detaylı bilgi için tıklayın...



İnsan Kaynakları servisimiz hizmetinizde... İnşaat sektörüne yönelik iş ilanları ve özgeçmiş (CV) bankası için tıklayınız.

Firma - Ürün - Hizmet tanıtım sayfalarımız hizmetinizde... Bilgi için tıklayınız.

Değerli yazarlardan inşaat sektörüyle ilgili makaleleri yayınladığımız makaleler bölümümüz yayına girmiştir.

 
 

TEKLİF VERMEK İÇİN

 

 BİZİMLE ÇALIŞMAK İŞ/MALZEME TALEPLERİNE TEKLİF VERMEK İSTEYEN

Kaba ve ince inşaat işlerinde görev almak üzere taşeron firma ve ustalar, yapı malzemecileri, müteahhit, serbest çalışan iç mimar, mühendis, mimar, proje veya çizimle uğraşanlar; sistemimize BEDAVA üye olmak için tıklayınız.

 
 

LINK Değişim Programı

 
ArteYapi.com
İnşaat projeleri ve müteahhitlik hizmetleri

YapiBox.com
YKS, Kapı otomasyon, alüminyum korkuluk, paslanmaz çelik korkuluk ve küpeşte, pvc doğrama sistemleri

TatilUcakOtel.com
Tatil, otel, tatil bölgeleri, gezilecek yerler

TEST 2 - İnşaat Mühendisliği

1) Etriye aralığı kaç cm'den fazla olmamalıdır?
a)10   b)15   c)20   d)25   e)30

 
2) Duvar altı temel betonu kalınlığı en az kaç cm olmalıdır?
a)15   b)20   c)25   d)30   e)35

 
3) Tekil temelin planda en küçük boyutu kaç cm olmalıdır?
a)60   b)75  c)80   d)100   e)120

 
4) Temelde çekme donatı açıklığı kaç cm'i geçmemelidir?
a)15   b)20   c)25   d)30   e)35

 
5) Betonarme döşemelerde tek doğrultuda çalışan plakların minumum kalınlığı kaç cm olmalıdır?
a)6   b)8   c)10   d)12   e)15

 
6) Perde duvarların kalınlığı minumum kaç cm olmalıdır?
a)10   b)15   c)12.5   d)20   e)25

 
7) Toprak işlerinde taşıma mesafesi aşğıdakilerden hangisinden yararlanılarak hesap edilir?
a)Brükner Eğrisi   b)Cross Metodu   c)Bernolli Denklemi   d)Gauss Metodu   e)Büro Metodu

 
8) Geniş derin kazılar taban genişliği kaç metreden daha fazla olan kazılardır?
a)0.75   b)1   c)1.20   d)1.5   e)2

 
9) Moloz taşı ile yapıla çevre duvarlarında en çok kaç metrede bir beton ya da betonarme hatıl yapılmalıdır?
a)2.5   b)2   c)1.5   d)1   e)3

 
10) Beton serbest olarak maksimum kaç metreden dökülebilir?
a)1   b)1.5   c)2   d)2.5   e)3
 

 
Tüm sorular TS 500'den yararlanılarak oluşturulmuştur
Cevaplar sayfanın en altındadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-c 2-b 3-d 4-c 5-b 6-b 7-a 8-b 9-b 10-b

Bu sayfa 3824 defa okunmuştur.

SAYFA BAŞINA DÖN                                FAYDALI BİLGİLER SAYFASINA DÖN